Nip napper

Nip napperen er fyldt med spørgsmål, der kan give anledning til snakke om mental sundhed og trivsel.

Download Nip napper  

Nip napper til børn

Nip napperen her byder på spørgsmål i børnehøjde, der kan være med til at starte snakke om deres trivsel.

Download Nip napper til børn  

Udfyld-selv-plakat

Hvordan gør eller kan du gøre noget aktivt, noget sammen og noget meningsfuldt i din hverdag? Brug plakaten her som en ramme til selv at udfylde A, B og C.

Download Udfyld-selv-plakat  

Skabelon til badges

For at lave badges skal skabelonen her printes og cirklerne klippes ud. Derudover skal der bruges en badge-maskine samt tilhørende badge-dele bestående af plastik-forside, metal-forside og metal-bagside med nål. Når cirklerne er klippet ud, kan der tegnes, skrives eller males på dem - fx med fokus på, hvad der gør en glad. Derefter kan de laves til en badge, der kan sættes på tøjet.

Download Skabelon til badges  

Samtalekort

Her finder du en række samtalekort, som kan bruges i alle mulige sammenhænge. Samtalekortene printes og sættes sammen således, at der er et spørgsmål på den ene side og logo på den anden side.

Download Samtalekort  

Samtale-menu

Denne samtale-menu kan bruges til fællesspisninger eller øvrige arrangementer, hvor den kan give anledning til samtaler og refleksioner omkring trivsel og mental sundhed.

Download Samtale-menu  

Skilte med refleksionsspørgsmål

Her har vi samlet en række skilte med refleksionsspørgsmål - se dem alle ved at klikke på billedet eller downloade. Skiltene kan fx printes og hænges op til diverse arrangementer, så folk kan tænke over eller snakke om spørgsmålet i forhold til deres eget liv.

Download Skilte med refleksionsspørgsmål  

Debatværktøjer til "Uenige sammen"

Hvordan får man den bedst mulige samtale, der både er konstruktiv, gør begge parter klogere og formår at nuancere billedet af folk med modsatte holdninger? Her er tips, tricks og gode råd

Download Debatværktøjer til "Uenige sammen"