Plakater


Fuglekiggeri er bare bedre i det fri

Det styrker vores mentale sundhed at være i det fri

Download Fuglekiggeri er bare bedre i det fri  

Snobrød er bare bedre i det fri

Det styrker vores mentale sundhed at være i det fri

Download Snobrød er bare bedre i det fri  

Vinterbadning er bare bedre i det fri

Det styrker vores mentale sundhed at være i det fri

Download Vinterbadning er bare bedre i det fri  

Cykling er bare bedre i det fri

Det styrker vores mentale sundhed at være i det fri

Download Cykling er bare bedre i det fri  

Telttur er bare bedre i det fri

Det styrker vores mentale sundhed at være i det fri

Download Telttur er bare bedre i det fri  

En hyggelig middag kan være ret tæt på

Lad os mødes på tværs

Download En hyggelig middag kan være ret tæt på  

En værdig modstander kan være ret tæt på

Lad os mødes på tværs

Download En værdig modstander kan være ret tæt på  

Et fedt jam kan være ret tæt på

Lad os mødes på tværs

Download Et fedt jam kan være ret tæt på  


ABC for mental sunhed

Download ABC for mental sunhed  

Cykling uden alder

Hver eneste dag er hundredvis af frivillige piloter med til at virkeliggøre det fællesskab på hjul, som giver ældre og handicappede mulighed for at forblive en del af deres lokalsamfund, hverdagen og livet – trods manglende mobilitet. Siden begyndelsen i 2013 er over 3.600 frivillige piloter strømmet til for at cykle ture med ældre passagerer på plejehjem i hele Danmark, og der skabes hver dag nye relationer mellem personale, piloter og passagerer. På den måde styrkes fællesskabet mellem institution og civilsamfund – og mellem generationerne.

Download Cykling uden alder  

Dansegruppen Uppercut

Uppercut Danseteater (grundlagt 1985) er et professionelt dansekompagni, der er kendt for dets unikke fusion af break dance og moderne dans. Fra dets base i Dansekapellet (København NV) turnéer kompagniet både i Danmark og internationalt.

Download Dansegruppen Uppercut  

Hedelands Veteranbane

Hedelands Veteranbane havde i 2017 40-års jubilæum, og den drives af Industribaneklubben. Det er en frivillig forening med 30-40 aktive medlemmer, som året rundt arbejder med renovering og etablering af jernbanespor, vedligeholdelse og restaurering af både motor- og damplokomotiver samt bemanding af de mange tog, som kører på banen. De aktive er en broget skare af folk, der har det til fælles, at de nyder at arbejde sammen om de mange forskellige opgaver. Der er brug for alle talenter - en dygtig smed, maskinarbejder, maler, snedker, webmaster, bibliotekar eller... Faktisk er der mest brug for dem, der har lyst til at være med. Se hvordan på http://www.ibk.dk/om-hvb/bliv-medlem/

Download Hedelands Veteranbane  

Hillerød Agility

Foreningen Hillerød Agility, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet i 2008. Foreningens formål er at fremme interessen for at træne, aktivere, motionere og motivere hunde sammen med deres mennesker bl.a. ved lydighedstræning, agility og kursusaktivitet og med konkurrence for øje inden for DGI, DCH og DKK regi.

Download Hillerød Agility  

Lersø Park Spejderne

LersøParkSpejderne er en spejdergruppe i København Nord-Vest og en del af Det Danske Spejderkorps (DDS). De har egen hytte og grund med plads til leg og byggeprojekter på græsplænen samt hygge og madlavning ved bålpladsen. Derudover har de en weekendhytte, der ligger lidt udenfor Farum.

Download Lersø Park Spejderne  

Røde Kors Frivillige

Som frivillig er man med til at gøre en forskel for andre. Det er bl.a. muligt at være frivillig i en af de mange Røde Kors-butikker, hvor man kan være med til at skaffe penge til hjælpearbejdet i Røde Kors – i alt indsamles over 50 millioner kr. om året fra Røde Kors' butikker rundt i landet.

Download Røde Kors Frivillige  

Taoistisk Tai Chi Forening

I det gamle Kina var taoisterne berømte for deres viden om helbredet og livet, og Taoistisk Tai Chi Forening bringer essensen af denne tradition til den moderne verden. Foreningen blev startet i 1993 og underviser indtil videre i Københavnsområdet samt enkelte steder i Vest- og Nordsjælland. Mange nyder godt af fordelene ved at træne denne indre helbredsfremmende kunstart i en hyggelig atmosfære i foreningen, og det er muligt for alle at opleve et af deres hold.

Download Taoistisk Tai Chi Forening  

Tigertræning

Tigertræning er en bevægelses-metode for børn og voksne og indeholder elementer af børneyoga, familieakrobatik, kamplege og musik. Holdet bag Tigertræning samarbejder med mange forskellige undervisere, kunstnere og musikere og er altid interesserede i henvendelser fra nye samarbejdspartnere.

Download Tigertræning